om Gtechniq

Gtechniq blev udviklet ud fra ren videnskab, kærlighed til biler og ønsket om at skabe de bedste bilplejemidler med fokus på beskyttende behandlinger – det er hjørnestenen i vores succes.

Gtechniq-mærket har til formål at producere de mest innovative overfladebehandlinger i verden, da andre produkter på markedet simpelthen levede ikke op til producentens krav.

I 2004 skabte forskere ved Gtechniq en overlegen produktlinje med det formål at skabe det bedste mulige coating på markedet, og i løbet af de sidste 10 år er disse produkter blevet forbedret løbende for at give et resultat, der overgår alle andre produkter på markedet.

Hvis du vil have den bedste beskyttelse til din bil, båd, fly eller dit hjem, er du kommet til det rigtige sted. Gtechniq bygger en bro mellem innovation og virkelighedens behov, og resultatet er i kategorien ’verdens bedste produkter til overfladebehandling’.

Alle vores produkter bygger på forskning, innovative materialer og brugervenlighed. De er designet til at give maksimal langsigtet visuel effekt, der beskytte imod den daglige belastning.

Gtechniq inkorporerer smart overfladevidenskab i hvert produkt, der produceres. Ved at udnytte udførelsen af nanoskala-kompositmaterialer og teste dem til ekstremer, giver denne innovative overfladevidenskab en garanti for, at vores polerings- og rengøringsmidler og fremragende coating virker hårdere, smartere og lettere end noget andet, du har prøvet.

Kontakt os

Gtechniqs rødder

Gtechniq blev grundlagt af kvantefysikeren Drew Gill i 2001, da han selv var meget utilfreds med kvaliteten af de produkter for lakbeskyttelse, som var på markedet på det tidspunkt.

Hverken voks, poleringsmidler eller PTFE-baserede mirakelbehandlinger gav den holdbarhed, hverken i udseende eller beskyttelse, som han søgte efter. Endnu værre var det, syntes han, at de fleste af produkterne faktisk gav et resultat, som var dårligere end de overflader, de skulle beskytte.

Ud fra denne utilfredshed kom en simpel idé: At konstruere verdens bedste, smarteste og mest intelligente overfladebehandling.

Drews baggrund som kvantefysiker betød, at han havde en god forståelse for, hvordan kræfter, former og strukturer på en overflade virker på meget små skalaer. Han vidste også, hvilke ændringer der kunne være mulige for at tilføje nogle virkelig nyttige forbedringer. Forbedringer som snavsafviselighed, lethed af vask, ridser, UV- og pletbestandighed sammen med langsigtet glans og farvestabilitet.

Så efter at have undersøgt mange forskellige løsninger, især nano-skala-overfladeteknik, blev resultatet af en stor mængde hårdt arbejde og mange tusind fejl til Gtechniq, Smart Surface Science.

Det første produkt i Gtechniq-serien, der blev introduceret på markedet, var C1 Crystal Lacquer tæt efterfulgt af P1 Nano Composite Polish.

I 2006 blev Rob Earle administrerende direktør for Gtechniq Ltd, der overtog den daglige drift, som Drew havde skabt hos Gtechniq. Robs lidenskab for biler, både og detaljer gav ham motivation for at udvikle Gtechniq yderligere og teste nye grænser. Han har fortsat med at udviklede de produkter, Drew havde skabt, plus en hel del nye produkter.

Rob har arbejdet hårdt ved hjælp af fora som Detailing World for at udvikle Gtechniqs resultater. Produkterne sendes til detailhandlere og bilplejeentusiaster til test og revision, og dér taler produkterne for sig selv. Efter åbningen af et Detailing Center i Kings Langley, der viste sig at være meget succesfuldt, voksede efterspørgslen efter Gtechniq, og den første Gtechniq-hjemmeside blev lanceret og solgte produkter via postordre over hele verden.

I begyndelsen af 2012 blev der foretaget en beslutning om at lukke forretningsområdet og fokusere udelukkende på produktudvikling og produktion. For at gøre dette flyttede virksomheden til nye lokaler i Towcester, Northamptonshire.

Kontakt os

Aarhus

+45 42366822


info@gtechniq.dk

Efter ni måneder forårsagede en brand et stort tilbageslag til Gtechniq, der brændte den nye bygning og dens indhold helt ned. Dette afskrækkede ikke Rob og hans team af dedikerede medarbejdere, der arbejdede hårdt på at genopbygge virksomheden og fremstille flere produkter. Efter branden flyttede virksomheden til et nyt hjem på Pury Hill Business Park, Towcester, og fortsatte med at blomstre.

I løbet af de sidste 10 år er Gtechniqs produkter løbende blevet forbedret for at give et resultat, der er i kategorien ’bedst på markedet’. Rob har bygget et nyt, innovativt mærke, der er forskelligt fra andre tilgængelige på markedet.

Gtechniqs linje af overfladebehandling og efterbehandlingsprodukter er designet til at åbne en fremragende effekt, beskytte og vedligeholde alle biler, mariner og fly udvendigt og indvendigt på en måde, som kun få produkter kan matche.

I dag omfatter Gtechniq-serien keramisk coating, læderbeskyttelse, stofbeskyttelse, hjulbeskyttelse, shampoo og meget mere.

internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; Fejl]]> 500