Gtechniq bilplejeprodukter til din butik

Smart surface science

Gtechniq stammer fra England og blev udviklet ud fra ren videnskab, kærlighed til biler og ønsket om at skabe de bedste bilplejemidler med fokus på beskyttende behandlinger – det er hjørnestenen i vores succes. Alle vores produkter bygger på forskning, innovative materialer og brugervenlighed. De er designet til at give maksimal langsigtet visuel effekt, der beskytter imod den daglige belastning.

Kundens resultat er, udover fremragende udseende, at bilen er nemmere at rengøre og vedligeholde, både indvendigt og udvendigt.

Gtechniq er på det internationale marked kendt for ekstra god holdbarhed.

Gtechniq Danmark har nu været på det danske marked i ca. et år og fået meget positiv velkomst både fra private og professionelle. Vi har ca. 15 professionelle bilplejecentre (Gtechniq Accredited Detailers) som arbejder med og sælger vores varer. Internationalt bliver Gtechniq varerne solgt i lignende butikker som din med meget gode resultater.

De mest populære produkter til din kunde

Stand til udstilling

Vi tilbyder en særlig stand til udstilling af Gtechniq varene, hvis ønskes. 

Untitled-1

Vi dækker kundens behov

Blandt de produkter som er mest solgte og kunne passe rigtig godt til din butik er:

Gtechniq G1 Glas coat. En af vores mest solgte produkter på det danske marked. Giver bilens ruder fremragende vandafvisende effekt, som virker rigtig godt i det danske vejr. Nemt at påføre, fremragende holdbarhed og kvalitet til prisen. Varen ligner Rainx, men har holdbarhed i op til 20.000 km

Gtechniq I2 Tri-Clean – Til indvendig rengøring.   Helt sikkert det bedste valg for rengøring af bilen indvendig. I2 renser, dræber 99,9% af bakterier og absorberer lugt. Udviklet ved hjælp af verdens førende antibakterielle og antimikrobielle teknologi, BioCote®.

Gtechniq – I1 SmartFabric – Tekstilbeskyttelse.  Beskytter tekstiler fra vand- og oliebaserede pletter. Det er åndbart, ekstremt holdbart og fluorcarbon frit. Med tilsat BioCote® antimikrobiel teknologi, vil 99,9% af bakterier fra de behandlede overflader blive dræbt. I1 Smart Fabric AB gør almindelige tekstiler mere vandtætte og lettere at rengøre. Fra sejl, telte og markiser til bilens bløde top og indvendige tekstiler.

Gtechniq – EXO. En af vores mest populære produkter, ikke mindst hos bilentusiasterne. Det er vores overcoat som giver en fremragende vandafvisende effekt til bilens overflade. EXO har fået rigtig gode anmeldelser internationalt for sin kvalitet.

Gtechniq Quick Detailer. Special designet til dem, som er interesseret i de hurtige løsninger. QD kan sprøjtes direkte på lakken, trim eller glas, og poleres ved anvendelse af en mikrofiberklud.

Gtechniq W6 Fælgrens / Flyverustfjerner. Igen et produkt som har fået rigtig god omtale internationalt. Den syrefrie formel er ideel til at fjerne flyverust på bilens lak, samt rengøring af fælge, herunder bremsestøv.

Gtechniq W5 Citrus All Purpose Cleaner – Universalrens. Den kan bruges til forskellige opgaver som fx alt fra affedtning af motorrummet til at rense pletter fra bilens tekstiler. Bruges rent til det sværeste snavs, men blandes op 1:100 for mindre snavsede områder. W5 Citrus All Purpose Cleaner er specielt formuleret til at give en meget effektiv rensning uden at påvirke fx coating, voks, tætningsmidler, eller trim og kromdele.

Gtechniq W1 G Wash – Bilshampoo. G Wash producerer en god mængde skum, der giver et fremragende resultat og er samtidig utrolig skånsom ved bilens overflade.

Nye produkter på vej fra Gtehchniq

Gtehcniq Easy Coat. Kan sættes på haveslangen og sprøjtes på, da det er et spray-on coating.

Produkter til rengøring, vedligeholdelse og beskyttelse af både.

De overnævnte produkter er kun et uddrag af det, som Gtechniq kan tilbyde. 

Parallelt med opstart af salg af Gtechniq varer kan vi afvikle vaskedage, hvor vi underviser kunderne i, hvordan bilen vaskes på den rigtige måde, dvs. hvor overfladen samtidig beskyttes og ridser undgås. Det er faktisk ikke svært, når man ved hvilke produkter og tilbehør skal bruges og hvordan håndværket skal gennemføres.

Et samarbejde med Gtehcniq kan give en ekstra frisk opgradering for bilpleje kategorien hos jer. Vaskedagene i foråret kunne fx være en spændende marketing event for jeres kunder.

Vi glæder os til at høre fra jer og om ikke vi skulle mødes over en kop kaffe og finde ud af hvordan Gtechniq bedst muligt kan passe ind i jeres butikker

kontakt

Gtechniq ApS
Phone: + 45 42366822
Email: info@gtechniq.dk